Alla inlägg under januari 2009

Av Carro - 11 januari 2009 16:55

Sitter och jobbar just nu, jätte kul.. skulle ha tränat idag men måste jobba klart, usch det är för mycket kvar blir så ledsen. menmen imorgon är det skola igen :( och vi ska få våra betyg berättar vad jag fick om jag blir nöjd annars skiter vi i det haha.. :p dags att fortsätta, imorgon ska jag nog gå förbi globen och kolla om jag hittar något fint till lilla ellinor som fyller år på torsdag =) har en idé och den är bra.

Av Carro - 10 januari 2009 18:01

Har inte hunnit skriva så mycket idag har jag varit i stan & alvik hela dagen och kollat på kakel till badrummet, Sen åt jag lunch med madre & papi. Nu sitter jag här med min pojkvän, vi ska börja jobba nu.. Skriver mer lite senare. Ciao

Av Carro - 8 januari 2009 21:02

Sitter just nu på golvet och tittar lite på datorn, kom hem för ett tag sen, har varit och tränat med ella,liza & madde sen gick jag förbi thaien där viktor och jimmy var och åt, så jag snodde lite mat av dem.. sen gick vi hem till viktor, och sen kom min bror och hämtade oss.. ska egentligen städa men är för trött... började sen fastnade jag här. viktor ligger deckad i sängen och jag är så avis vill också sova men måste städa! :'( En tyst minut för mig! ciaaaaao

Av Carro - 8 januari 2009 13:50

Usch, känner att jag knappt har någon tid för att ta det lungt längre, fast endå känns det skönt att alltid ha något att göra ^^ Idag gick skolan perfa, och älsklingen var söt och gick upp med mig även fast han inte behövde för han bor typ 2 sek från sin skola. vi hade värdens segaste lektioner, engelska,svenska och sen matte.. sen slutade vi för att datalektionen var inställt skönt. slutade klockan tolv och kom hem nu.. det är så kul att min buss går en gång om året vid den här tiden.. Fast va förbi globen och köpte ett linne innan jag började röra mig. nä nu ska jag äta lite och njuta av min lediga halv timme, snart ska jag gå till bussen för att åka och träna med ella,madde & liza.  kanske ska träffa sötnosen där också om han inte tränat. skriver mer senare amigos! ciiiiaaaaao

Av Carro - 7 januari 2009 18:27

Jag är död! såhär rolig har min dag sätt ut hittils..

 Gick upp halv 6 åkte till skolan 7

kom till skolan bytte om slog i pannan i skåpet hade servering från 8 - 13:30 fick lite dricks! i'm so good!!! när vi hade slutat tänkte jag wihu nu får jag åka hem men nej, mamma ringer och frågar om jag kan komma till jobbet och jobba, jag funderar sova eller få pengar? självklart valde jag pengar. och nu kom jag precis hem.. men hinner inte chilla så länge för halv 8 ska jag möta ellsipp så ska vi träna! sen ska jag sova hos älsklingen. tuff dag, men det gäller att hålla igång. och den 25 klingar det till i min tomma plånbok... sen fyller älsklingen år den 27 och då försvinner pengarna... eller nej kanske inte med tankte på hur mycket jag jobbat! aja skit samma. lön blire och jag blir lycklig snipp snapp slut så var denna saga slut.


Ciao amigos

Av Carro - 7 januari 2009 06:42

Jag har panik, lovet är slut och jag vill inte till skolan, haha orkar inte! :'( men måste bussen går om 15 min och jag får mer och mer panik, aja nästa långa lov är iallafall sommarlovet LÄNGTAR! 

Av Carro - 7 januari 2009 05:52

Tro det eller ej, jag är vaken! vaknade helt själv utan väckarklocka :O konstigt!? Har precis ätigt frukost, ligger och myser med chanel som inte ville gå upp tidigt, gav henne precis lite yoghurt så nu är hon lite vaken iallafall :) plutten var jätte sur på mig igår när jag kom hem för jag sovit borta nästan hela lovet, hon brukar alltid sova hos mig, så nu har hon fått sova ensam inte ok! så det blev gos hela kvällen, och hon har legat tätt intill mig hela natten, mysigt! hon är så söt. menmen om exakt en timme ska jag bege mig till bussen.  :( och det är jätte kallt & mörkt kul! ska klä på mig nu, skriver mer senare idag!


Av Carro - 6 januari 2009 22:41

Tror ni jag kunde somna eller ? självklart inte.. så nu ligger jag här och lyssnar på musik tänkte skriva lite om mina vänner.. så håll ögonen öppna:)

Presentation

Omröstning

Ska du åka utomlands isommar ? :)
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards